Purkaminen

Täysi palvelu purkujätteiden hävittämistä myöten

Öljysäiliön purku, Helsinki, Turku ja Etelä-Suomi

Joissain tapauksissa käytössä ollut öljysäiliö on päässyt jo niin huonoon kuntoon, että sen vaihtaminen uuteen on korjaamista kannattavampaa. Tällöin öljysäiliön purku tulee eteen, kun vanha säiliö tarvitsee poistaa uuden tieltä. Vastaavasti lämmitysmuodon vaihtaminen öljylämmityksestä esimerkiksi maalämpöön voi edellyttää öljysäiliön purkamista.

Öljysäiliöiden purkutöissä on järkevintä luottaa osaavaan asiantuntijaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää purettavasta säiliöstä! Toimimme Helsingissä ja Uudellamaalla, Turussa ja Varsinais-Suomessa sekä lisäksi linjassa Pori, Tampere, Lahti, Lappeenranta ja Imatra talousalueista etelään ja muutenkin koko Suomessa.

Ota yhteyttä »

Purkujätteiden hävittäminen

Hävitämme puolestanne sekä poistetun säiliön, että mahdolliset purkujätteet. 

Maanalaisten ja sisäsäiliöiden purkutyöt osaavien ammattilaisten toimesta

Toteutamme sekä maanalaisten öljysäiliöiden, että sisäsäiliöiden purkutöitä. Mikäli mahdollista, Öljykolmio suorittaa kaikki öljysäiliön purkuun liittyvät toimenpiteet. Maanalaiset säiliöt kaivetaan paikaltaan ylös ja mikäli tilalle ei tuoda uutta säiliötä, sen jättämä kuoppa täytetään.

Sisäsäiliöiden poistaminen edellyttää lähtökohtaisesti aina niiden purkamista osiin. Säiliöt puretaan aina mahdollisuuksien mukaan niin, että ympäröiville rakenteille ei aiheuteta ylimääräistä vahinkoa. Mikäli sisäsäiliön purkaminen edellyttää timanttisahausta, asbestin poistoa tai vastaavaa erikoistyötä, hyödynnämme ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme palveluita. Erikoispurkutöihin käyttämämme yhteistyökumppanit ovat asiansa osaavia ammattilaisia, joilta löytyy tarvittavat luvat esimerkiksi asbestipurkutöihin.

Pöytäkirja öljysäiliön purkamisesta viranomaisille ja asiakkaalle

Säiliön poistamisen tai purkamisen jälkeen teemme puolestanne myös tarvittavat ilmoitukset paloviranomaisille. Paloviranomaisille toimitetaan pöytäkirja öljysäiliön purkamisesta ja poistamisesta, jonka saatte myös itsellenne laskun mukana. Tällöin viranomaisilla on jo olemassa tieto siitä, että säiliö on poistettu. Tieto tulee tarpeeseen, jos esimerkiksi kiinteistössä on tulipalo tai lähialueilla on havaittu öljyä maaperässä tai viemäreissä – näissä tapauksissa voidaan pöytäkirjasta todeta, että säiliö on kiinteistöstänne poistettu eikä näin ollen aiheuta ongelmia. 

Kotitalousvähennys

Kotona ja vapaa-ajanasunnolla teetettävät työt ovat verovähennyskelpoisia. Kun teetät työt Öljykolmiolla, voit vähentää työn osuudesta osan kotitalousvähennyksenä.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta »