Öljykolmio Oy

Öljysäiliöiden puhdistukset, tarkastukset, hitsauskorjaukset ja lasikuitupinnoitukset

Öljysäiliön

Tarkastukset

Öljysäiliön

Korjaus

Öljysäiliön

Purkaminen

Öljysäiliön

Lasikuitupinnoitus

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Öljykolmio Oy

 

Öljykolmio Oy perustettiin vuonna 1987 ja varsinainen toiminta alkoi 1988. Yritys oli alkuun perheyhtiö, joka laajentui myöhemmin useamman osakkaan osakeyhtiöksi.

Yhtiön toimialana on koko ajan ollut polttoainesäiliöiden tarkastus, puhdistus ja pinnoitus. Vuonna 1992 yhtiö osti Huber Testingin säiliötarkastusyksikön kaluston ja asiakasrekisterin, jolloin asiakasrekisteri laajeni yli 8000:een osoitteeseen. Nykyisin rekisteri käsittää jo yli 50 000 asiakasta.

Säiliöiden tarkastus on luvanvaraista toimintaa. Öljykolmio Oy:llä on TTK:n, eli nykyisen Tukesin, myöntämät öljysäiliöiden tarkastus- ja pinnoitusluvat.

Asiantuntemuksemme kattaa tarkastusten ja pinnoituksen lisäksi myös öljysäiliöiden puhdistukset. Ota meihin yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää – annamme mielellämme tarjouksen! Varsinais-Suomen ja Uudenmaan lisäksi toimimme linjassa Pori, Tampere, Lahti, Lappeenranta ja Imatra talousalueista etelään ja muutenkin koko Suomessa.

Ota yhteyttä »

Kotitalousvähennys

Kotona ja vapaa-ajanasunnolla teetettävät työt ovat verovähennyskelpoisia. Kun teetät työt Öljykolmiolla, voit vähentää työn osuudesta osan kotitalousvähennyksenä.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta »